Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

RVO Makelaardij is een jong, actief en creatief makelaarskantoor dat zowel de particuliere markt als de zakelijke markt bedient. Wij zijn actief als makelaardij in de gemeente Oldenzaal en aangrenzende dorpen en steden.

Onze dienstverlening bestaat uit verkoop en aankoop van particuliere onroerend goed en van bedrijfsmatig onroerend goed, taxaties en vastgoedbeheer. Tevens zijn wij actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

RVO Makelaardij is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed. De VBO is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 1000 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De VBO-makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO-makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. Door constante bijscholing en cursussen bent u gegarandeerd van het kwaliteitsniveau van onze makelaars en medewerkers.

Met wie krijg je te maken?

- Wie zijn de personen waarmee je te maken krijgt? 
- Wat doen zij voor je? 
- Hoe verdienen zij hun geld?